Over Ons

Wie is Energiegarant?

Samen naar comfortabel en betaalbaar wonen

Wij leggen u graag uit hoe wij denken over energie en duurzaamheid, wat onze klanten van ons vinden en met welke gemeentes en bedrijven wij samenwerken.

Missie & Visie

Partners & Initiatieven

Testimonials

Missie

Bent u op zoek naar een manier van duurzaam omgaan met energie die voor uw unieke situatie werkt? Wij willen u helpen in die zoektocht. Samen zorgen we ervoor dat het energieverbruik van huishoudens en bedrijven kan worden teruggebracht en duurzaam wordt opgewekt. Ook zorgen we dat wonen en werken comfortabel, betaalbaar en energieneutraal wordt. Daar gaan we voor!

Met de combinatie van een technische achtergrond en goede kennis en ervaring met subsidie- en financieringsoplossingen helpen wij u om aan wet- en regelgeving te voldoen en slim te investeren in duurzame oplossingen

 

 

Hilbrand Does

Graag vind ik voor u de meest winstgevende oplossingen om energie te besparen.

Visie

Energiegarant zet zich in om klanten vooruit te helpen naar een duurzame energiehuishouding. Met betrouwbaar en onafhankelijk advies worden de investeringen gekozen die het beste passen bij uw wensen en mogelijkheden. Wij willen u als klant volledig ontzorgen!

Duurzaamheid betekent naast energiebesparing ook het gebruik van de juiste materialen, een toekomstgericht ontwerp om de waarde van uw bezit veilig te stellen en te verhogen. Door onze ervaring met CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) kunnen wij bijdragen om complexe besluitvormingsprocessen binnen een VvE in goede banen te leiden.

Judith Maas

Als architect ga ik graag op zoek naar “out-of-the box” oplossingen.

Platform voor Duurzaamheid

Met het Platform voor Duurzaamheid kunt u uw eigen energiebesparende maatregelen delen met anderen en bekijken welke maatregelen zijn uitgevoerd bij u in de buurt (en door wie).

Heeft u een energiebesparende maatregel genomen? Of zoekt u een bedrijf voor een energiebesparende maatregel? Kijk dan op www.platformvoorduurzaamheid.nl.

Platform voor duurzaamheid is een uniek initiatief van Energiegarant. Eén van  onze manieren om bij te dragen aan een meer duurzaam gebruik van energie.

 

Energiebesparende maatregel genomen?

Deel uw ervaring met andere woningeigenaren en help ons met het maken van een duurzame wereld.

Partners

Wij werken samen met verschillende gemeentes en de Triodos bank. Het doel is de drempel te verlagen voor woningeigenaren om energiebesparende maatregelen te nemen. Bij gemeenten gaat dit vaak in de vorm van het geheel of gedeeltelijk vergoeden van een energieadvies als u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Kijk hieronder of ook uw gemeente bij ons is aangesloten:

Advies op maat!

Op basis van uw aanvraag nemen wij graag contact met u op en stemmen wij telefonisch af
hoe wij u het beste kunnen begeleiden.

Pijnacker-Nootdorp

Energiegarant is al sinds 2013 partner van de Gemeente Pijnacker-Nootdorp. De gemeente biedt tegen een zeer geringe eigen bijdrage van slechts 30 euro een ‘energieadvies aan huis’ aan. Iedere bewoner kan zich nu aanmelden voor zo’n advies.

Utrecht

Als inwoner van de gemeente Utrecht komt u in aanmerking voor een gratis energieadvies. Als u kiest voor een advies van Energiegarant, dan krijgt u de volledige kosten voor het advies vergoed, mits u tenminste één maatregel uit het rapport laat uitvoeren.

Triodos Bank

Klanten die een hypotheek willen (over)sluiten bij de Triodos bank komen in aanmerking voor een gratis energieadvies en een energieprestatieberekening. Met dit advies wordt inzichtelijk hoe het energielabel kan worden verbeterd. Hoe beter het label, hoe lager de rente!

Neem contact met ons op om in aanmerking te komen.

Testimonials

“We hadden vanmiddag een erg prettig gesprek over onze EPC berekening (second opinion). Heldere uitleg en goede ideeën over mogelijkheden. Een aantal varianten doorgesproken / gerekend en nu voor ons twee mooie opties in een rapport: En allebei leiden ze tot een positief huis!”

Joost Vijvers

“Hartelijk dank voor uw uitstekend energieadvies. Ik ga ermee aan de slag. Doet u mijn oprechte complimenten aan de heer Does. Ik vind zijn advies realistisch, haalbaar en stimulerend.”

Messemaker, Wassenaar

Energiegarant

Voor al uw vragen
over energie en besparing.