Energieadvies op afstand met videogesprek

22/03/2020

Energieadvies op afstand met videogesprek

Met ingang van vandaag beschikbaar bij Energiegarant: Energieadvies-op-afstand!

Dat is handig als u even geen behoefte hebt aan een energieadviseur aan huis. Maar ook als u een nieuwe woning hebt aangekocht en alvast plannen wilt maken om deze te verbeteren en energiezuiniger te maken.. Ook bij een duurzame aanpak voor uw verbouwing of renovatie helpen wij u graag met een goed adviesgesprek.

Een energieadvies-op-afstand werkt als volgt

  • Vooraf stuurt u ons de beschikbare benodigde informatie toe. Naast uw adres en contactgegevens vragen wij om uw laatste jaarafrekening voor energie, plattegronden en/of bouwtekeningen of een verkoopbrochure van uw woning toe te sturen . Ook is het handig als u ons vooraf een foto’s stuurt van de voor-, achter- (en zij)gevel en de belangrijkste installaties voor verwarming, warmwater en ventilatie.
  • De gegevens worden door de energieadviseur beoordeeld en aangevuld met openbare informatie (zoals b.v. kadaster)
  • De energieadviseur plant met u een belafspraak van circa 30-45 minuten en stuurt hiervoor een link per e-mail.
  • Tijdens het videogesprek neemt de energieadviseur de mogelijkheden met u door, bespreekt met uw wensen en geeft antwoord op uw vragen.
  • Na afloop van het advies ontvangt u een energieadvies rapport met een helder overzicht van de mogelijkheden, de kosten en de baten en eventuele subsidie- en financieringsmogelijkheden.

Indien nodig of wenselijk kunnen wij het advies ook uitbreiden met een EPC (Energieprestatiecoëfficiënt) berekening of indicatieve energielabel (index) berekening.

Interesse, vraag dan hier vrijblijvend een energieadvies op afstand aan.